MónTerrassa
Un incendi obliga a desallotjar un edifici de Terrassa
  • CA

Un incendi va obligar ahir al vespre, dilluns 14 de març de 2022, a desallotjar un edifici de dos plantes situat al carrer de l’Infant Martí de Terrassa, entre els de Ramon Llull i Marconi i a tocar de la xememenia de la Bòbila Almirall, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

Fins al lloc dels fets, al barri de Ca n’Aurell, s’hi van desplaçar fins a tres vehicles de la Policia Municipal i tres més dels Bombers de la Generalitat, un d’ells de comandament. Els agents van desallotjar tot l’edifici, situat al número 129, per evitar que ningú resultés ferit, i van tallar el pas per la vessant sud de la via. Mentre, i sota la mirada de veïns de la zona que havien baixat a la calçada i sortit als balcons i les finestres, els Bombers accedien al domicili per apagar el foc, que s’havia iniciat al sofà i havia afectat al quadre elèctric, deixant l’habitatge sense subministrament. La gent de la zona se’n van assabentar més per la pudor que per les flames, que restaven amagades del carrer. En un principi, es comentava que el problema s’havia generat en una llat de foc.

Denunciat per circular sota els efectes de les drogues i per tinença d’estupefaents


Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha aturat aquesta matinada, cap als voltants de la una, un vehicle que circulava pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la plaça de la Bicicleta. En identificar el conductor i els seus acompanyants, els agents egarencs han comprovat que es desprenia una forta olor de marihuana de l’interior del vehicle. En l’escorcoll, els agents han localitzat en poder del conductor 9,1 grams de marihuana, i als acompanyants 2,8 g i 0,5 g. Tots tres han estat denunciats per tinença d’estupefaents. El conductor també ha estat denunciat per circular sota els efectes les drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa