MónTerrassa
Un incendi obliga a aturar el Quinto de Nadal a l’Sferic
  • CA

Gran ensurt al Quinto de l’Sferic Terrassa el dia de Nadal: poc s’esperaven els assistents que una alarma de foc obligaria a aturar l’activitat del quinto en aquell moment degut a un incendi al pavelló. Es va tractar d’un petit foc que es va originar a la cuina del pavelló i que, per sort, es va poder sufocar ràpidament i no va causar cap ferit.

Els fets van passar prop de les sis en punt de la tarda del dissabte 25 de desembre, exactament a les 17:52h, quan una trucada va informar que estava tenint lloc un incendi en un local del carrer de Faraday, a l’alçada del carrer de l’Infant Martí. El local en qüestió es tractava de la cuina del pavelló de l’Sferic, on s’havia originat el foc. En rebre l’avís d’incendi, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va acudir fins al lloc dels fets juntament amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van descobrir que el foc s’havia produït a la cuina del pavelló on es celebrava el Quinto de Nadal, però que aquest ja havia estat sufocat.

Tot i que l’incendi es va poder aturar abans que arribessin els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal de la ciutat, encara restava una gran quantitat de fum, fet que va fer saltar l’alarma de foc i va obligar a parar tota l’activitat al pavelló de l’Sferic. Per tal d’actuar amb més tranquil·litat, els agents de la Policia Municipal de Terrassa es van veure obligats a tallar el trànsit del carrer de Faraday, des del carrer de Watt fins al carrer de l’Infant Martí. Un cop tallat el trànsit, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van ventilar l’espai perquè el fum marxés. Posteriorment, es va poder reprendre el Quinto de Nadal amb total normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa