MónTerrassa
Incendi en un cinquè pis a la Rambla de Terrassa
  • CA

Aquest dilluns, 1 de novembre, s’ha activat totes les alarmes a causa d’un incendi en un pis ubicat a la Rambla d’Ègara, a l’alçada del número 372, a l’illa de cases entre els carrers de Joan Abelló i Bufí i Cervantes, al barri del Centre de Terrassa. L’avís s’ha rebut per part d’una trucada d’un particular al telèfon d’emergències 112, pocs minuts abans de les vuit del matí. Fins a cinc dotacions del cos de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i SEM s’han desplaçat fins al lloc. Per sort, per l’hora que era -amb el trànsit molt reduït perquè és festiu de Tot Sants- i per la situació -amb un carril més de pujada i els dos de baixada-, no ha calgut interrompre el trànsit, sí bé si que s’ha precintat la zona i s’ha anul·lat un dels carrils amb cons.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, el foc s’ha originat en un cinquè pis. Com a conseqüència de les flames ha quedat molt danyada l’habitació que correspondria al bany -on tot apunta que hauria començat l’incendi-. També ha quedat afectat la resta de l’immoble pel fum i per l’elevada temperatura. En el moment dels fets, hi havia dues persones a dins de l’habitatge. Quan han arribat els serveis d’emergència aquestes però ja es trobaven a fora. Havien decidit evacuar el pis i esperar ajuda. Els Bombers han procedit a l’extinció, han fet recerca d’altres zones perilloses i han procedit a la ventilació de tot l’immoble. A més, s’ha contactat als veïns del costat per assegurar-se que tot estava en ordre i que el foc no havia traspassat.

Mentre s’acabava de remullar i ventilar l’immoble. els dos inquilins han estat atesos pels serveis mèdics. Ambdós presentaven afectacions per inhalació de fum. Finalment, s’ha decidit traslladar-los amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa