MónTerrassa
Un home va robar-ne un altre intimidant-lo amb un matxet
  • CA

Mossos d’Esquadra van detenir el 14 de maig un jove de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Rubí com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació. L’arrestat va utilitzar un matxet per amenaçar la seva víctima i robar-li la cartera.

El dia 14 de maig, pels volts de la una del matí, un home va avisar que havia patit un robatori amb intimidació per part d’un home de qui va facilitar una acurada descripció. El jove va relatar que sortia d’un local d’oci de la localitat de Rubí quan un home jove se li va apropar amb un matxet i li va sostreure la cartera.

Amb les dades facilitades, els agents van iniciar una recerca per les rodalies. Va ser quan van arribar a la C-1413, a l’altura del punt quilomètric 12, de Rubí, quan van veure un home que coincidia amb la descripció facilitada.

Els mossos van fer un escorcoll a l’arrestat i li van trobar el matxet amagat a la panxa i subjectat pel cinturó. També van localitzar la cartera de pell de la víctima amb la seva documentació. L’home va ser detingut en aquell moment.

El dia 14 el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa