MónTerrassa
Un home agafa el cotxe borratxo i danya dos vehicles estacionats
  • CA

El conductor d’un vehicle va danyar dos vehicles estacionats mentre conduïa borratxo ahir pels carrers de Terrassa. El conductor va ser denunciat per la Policia Municipal de Terrassa per causar danys en turismes estacionats i donar positiu en les proves d’alcoholèmia.

Els fets van succeir ahir al migdia a Terrassa. La trucada d’un particular va informar exactament a les 12:15h que havia vist un vehicle circulant de forma estranya i erràtica per la zona de la ronda de Ponent, a l’oest de la ciutat. En rebre l’avís del particular, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc que li havien indicat i va buscar el vehicle que li havien descrit. 

Els agents van poder localitzar el cotxe a l’encreuament del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb el carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch, prop del parc de Vallparadís, lluny de la ronda de Ponent. En localitzar el vehicle, la policia li va fer senyals acústiques i lluminoses perquè s’aturés. 

Quan el conductor va aturar el vehicle finalment, els agents van procedir a la seva identificació i van comprovar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. D’aquesta manera, la dotació de Policia Municipal va procedir a realitzar el test d’alcoholèmia al conductor, que, efectivament, va donar un resultat positiu amb una taxa de 0,59 mg/l. En la segona prova d’alcoholèmia, va donar també positiu amb el mateix resultat que la primera. Així doncs, el conductor va quedar denunciat per circular sota els efectes de begudes alcohòliques. 

Mentre aquesta dotació de Policia Municipal de Terrassa realitzava aquestes tasques, una altra dotació policial realitzava un control pel recorregut fet pel vehicle per tal de comprovar si havia produït danys a tercers. Va ser gràcies a aquesta patrulla que la policia va poder localitzar els dos vehicles danyats pel vehicle identificat estacionats a la ronda de Ponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa