MónTerrassa
Un gos, peça clau per detenir un home en cerca i captura

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut home que tenia una ordre de crida i cerca gràcies al xip d’un gos. La detenció va tenir lloc ahir dimarts 5 d’abril al vespre, després que un centre veterinari demanés la presència policial perquè una clienta havia anat a posar el xip a un gos i, quan anaven a posar-li, van observar que l’animal ja en tenia un a nom d’una altra persona.

Quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou del vespre, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada d’un veterinari situat al carrer de Prat de la Riba informant que una dona havia vingut a la posar el xip a un gos, però aquest ja en tenia un posat. Els agents van buscar el número de xip del gos des de la sala operativa i van observar que, efectivament, el gos havia estat robat. Constava com a propietari de l’animal un altre home, el qual havia interposat denúncia per sostracció.

Seguidament, els agents es van posar en contacte amb el propietari per explicar la situació, i li van demanar que es dirigís fins el centre veterinari. Allà, una patrulla de la policia esperava per entrevistar-se amb ell i la clienta per tal d’aclarir la procedència de l’animal.

Quan l’home va arribar al lloc, la policia va procedir a la seva identificació. Sorprenentment, els agents van veure que l’home propietari del gos tenia una ordre de crida i cerca, fet pel qual va quedar detingut.

Finalment, s’ha obert una investigació per aclarir el cas. De moment, el gos ha estat entregat al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD) a l’espera d’aclarir la procedència de l’animal i la seva suposada sostracció, ja que totes dues parts compten amb la documentació que acredita que el gos és de la seva propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa