MónTerrassa
Una fuita de vapor obliga a evacuar els veïns del primer pis
  • CA

Els veïns d’un immoble situat al número 182 del carrer d’Antoninus Pius de Terrassa han patit aquest matí un bon ensurt. En un primer moment, semblava que sortia fum del soterrani, on hi ha el garatge. Els veïns han avisat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que en un primer moment hi han traslladat tres dotacions, tot i que un cop al lloc, i analitzat el que passava, només n’ha quedat un, el del parc de la ciutat. A la zona també, a tocar de l’avinguda d’Àngel Sallent, d’una immobiliària i uns caixers automàtics, s’hi han traslladat dos vehicles i agents de la Policia Municipal.

La Policia ha tallat el carrer d'Antoninus Pius/Joan Manel Oller
La Policia ha tallat el carrer d’Antoninus Pius/Joan Manel Oller

La fumerada no era fum. En realitat es tractava d’un problema en un transformador, que s’havia trencat i emetia vapor d’aigua. Cert que en arribar al carrer semblava fum. La Policia Municipal s’ha vist obligada a tallar el carrer d’aquest espai del barri de ca n’Aurell al trànsit. I també s’ha impedit el pas dels vianants per les dues voreres mentre els operaris del servei d’aigua (Taigua) estaven treballant. Els policies egarenc han retirat les fulles del clavegueram per permetre que l’aigua entrés amb facilitat i no restés en tolls a la via pública.

Accident al carrer Colom

Un accident al carrer de Colom de Terrassa va tenir lloc el diumenge a les 5 de la matinada. Un cotxe va topar contra un arbre. Com a conseqüència del sinistre, hi va haver tres persones ferides: una noia de 19 anys, amb una possible fractura al braç; un noi amb una possible fractura a les costelles; i un altre noi en estat greu i amb policontusions i lesions internes. Tots van ser traslladats amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Hi van treballat dues dotacions dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També agents de la Policia Municipal.

Una fuita de vapor obliga a evacuar els veïns del primer pis
Una fuita de vapor obliga a evacuar els veïns del primer pis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa