MónTerrassa
Fuig com si fos James Bond de la policia i el troben sota un cotxe
  • CA

Deuria pensar que era el James Bond en persona, que era molt més llest que la Policia Municipal de Terrassa, o que potser tenia el do de la invisibilitat, quan va decidir fugir dalt de la motocicleta i amagar-se després sota un cotxe. Però no, en cap cas. Els fets van passar aquest dissabte passat, 9 d’octubre, quan una dotació del cos policial local es trobava fent patrullatge ordinari per la carretera Montcada. Eren tres quarts de set de la matinada, i l’individu, que circulava dalt d’una moto, en veure la presència policial va fer un gest estrany i va intentar escapolir-se.

Per fer-ho, el conductor va decidir que una bona opció seria dirigir-se cap a un lloc on hi havia unes escales i baixar-les catric-catroc amb la moto. Això va servir per deixar enrere uns moments a la patrulla però no massa més. I és que els agents van acabar trobant el ciclomotor trinxat i abandonat a la via pública. I a pocs metres d’allà, amagat sota un vehicle, el conductor amagat. No presentava cap lesió però sí que tenia un greu problema d’alcoholèmia. Els agents van procedir a identificar-lo i davant els símptomes evidents que anava sota els efectes de begudes alcohòliques li van realitzar la prova. Va donar, en la prova d’alcoholèmia estimativa, un resultat positiu de 0,58 mg/l. Posteriorment, va ser traslladat a les dependències policials, a la comissaria de l’avinguda de les Glòries Catalanes, per realitzar-li les dues proves de precisió, en les quals va tenir un resultat de 0,64 mg/l la primera, i 0,59 mg/l la segona. Per tot plegat, l’individu va quedar denunciat.

Drogat i amb una navalla per Terrassa

D’altra banda, el mateix dissabte, unes hores més tard, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va cridar l’auto a un vehicle que circulava pel carrer Sant Mateu, al barri de La Maurina. Era un quart de cinc de la tarda. Amb les comprovacions, va quedar palès que el vehicle no disposava de la ITV renovada. A més, en parlar amb el conductor, els agents van notar que es trobava sota els efectes de substàncies estupefaents. Així va ser que un cop traslladat a prefectura se li va efectuar el drogotest, en el qual va donar positiu en THC. La policia va denunciar-lo per un delicte contra la seguretat vial i per estar en possessió de marihuana i una navalla amb una fulla de més d’11 centímetres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa