MónTerrassa
Fugint sense llums, a tot drap i sense respectar semàfors i stop
  • CA
Imatge del cotxe robat i que va ser abandonat per l’individu en ser atrapat per la Policia | Cedida

!--akiadsense-->

A les 2 h de la matinada de dissabte, una patrulla de la Policia Municipal va observar com un vehicle circulava sense els llums encesos per l’avinguda de Barcelona, a l’alçada del carrer de Marinel·lo Bosch.

Els agents van fer indicacions al conductor per què aturés el vehicle, però aquest va fer cas omís i va seguir circulant per l’avinguda, en sentit a la carretera de Montcada, sense llums, a gran velocitat i sense respectar els semàfors i la senyalització de prioritat de pas.

La patrulla va notificar el fet a la Central i va perseguir el vehicle fins a l’avinguda del Vallès, on va envair el sentit contrari de circulació, posant en greu perill a la resta d’usuaris de la via. Finalment, el vehicle es va aturar quan va impactar amb les rodes en la mitjana que separa els sentits de circulació de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer del Nalon.

El conductor va emprendre llavors la fugida a peu fins que els agents el van aturar. Aquesta persona va ser detinguda per un presumpte delicte de furt d’ús de vehicle a motor, en trobar-se aquest sostret, segons va informar el seu propietari, i per conducció temerària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: cap problema! a gener 08, 2018 | 15:47
    cap problema! gener 08, 2018 | 15:47
    Si no portava un llaç groc i parlava en català, no li posaran ni una multa, ja que era una moto robada, li prendran nota i au, llibertat amb càrrecs .... fins que la faci més grossa, la justícia espanyola sempre ajuda a que creixin i es multipliquin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa