MónTerrassa
Cau part del formigó d’un pilar del pont de la N-150 a Can Jofresa

Una part de formigó d’un dels pilars del pont de la N-150 al seu pas per Can Jofresa va caure ahir al matí a la via pública. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van dur a terme les tasques de sanejament el pilar, segons informen a Món Terrassa. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop de les deu del matí d’ahir dimarts, dia 14 de març. Concretament, va caure part de l’arrebossat del formigó del pilar de la N-150 situat al carrer de Badalona, a tocar amb el carrer de Vic, al sud del parc de Vallparadís. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van comprovar que, efectivament, havien caigut parts de l’arrebossat a la via pública, i van iniciar les tasques de sanejament. Segons informen, Un cop van comprovar que ja no hi havia perill, la policia municipal es va fer càrrec de la gestió de la reparació, i els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Un incendi afecta un safareig a l’avinguda de Madrid a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per un incendi que va afectar un safareig ubicat en un pati de llums d’un habitatge situat a l’avinguda de Madrid. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de set de la tarda. Tres dotacions es van dirigir fins al lloc indicat, però en arribar, van comprovar que hi havia dues persones a l’interior de la vivenda que ja havien apagat el foc amb extintors. Així doncs, van dur a terme les tasques per refredar i al cap de mitja hora van donar per finalitzat el servei. No consten persones ferides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa