MónTerrassa
Dos ferits en un accident de trànsit a la C-58

Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit a la carretera C-58 al seu pas per Terrassa, en direcció Sabadell, aquest matí de dimecres. Segons han informat Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, s’ha tractat d’una col·lisió entre una motocicleta i un cotxe. Les dues persones ferides han estat els dos ocupants de la motocicleta, però no consta que sigui de caràcter greu, exposen. L’accident ha produït algunes retencions a la carretera.

L’accident ha tingut lloc prop de dos quarts de vuit del matí (7:30h) d’avui dimecres, dia 29 de març, al punt quilomètric 16 de la C-58, en sentit sud. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc juntament amb ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els dos ocupants de la motocicleta han resultat ferits

En arribar, han comprovat que es tractava d’una col·lisió entre un vehicle i una motocicleta, i que les dues persones que viatjaven a la moto havien resultat ferides. Tot i així, els Bombers apunten que “no estaven atrapades” i que “no consta que hagin resultat ferides de caràcter greu”. Així doncs, han dut a terme les tasques de suport al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per immobilitzar-los i transportar-los a l’ambulància. Seguidament, han estat traslladats a un centre hospitalari.

L’accident ha provocat retencions a la C-58 a primera hora del matí

El Servei Català de Trànsit ha informat a través de les xarxes socials que s’ha tallat un carril de la carretera per accident, que ha provocat retencions i circulació amb congestió en sentit sud, en direcció a la ciutat de Barcelona. Prop d’un quart de nou del matí, el Servei ha informat també a través de les xarxes socials de la retirada de vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa