MónTerrassa
Vuit ferits en un accident entre un autobús i un cotxe a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit entre un autobús de Transports Municipals d’Ègara (TMESA) i un cotxe particular va deixar vuit persones ferides ahir dimarts a la tarda a l’avinguda de Jaume I de Terrassa. Segons apunta la policia, totes les persones van resultar ferides de caràcter lleu, amb algunes contusions. La Unitat d’Investigació d’Accidents de Circulació (UDIAC) investiga l’accident i les probables causes i circumstàncies.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de tres quarts de sis de la tarda d’ahir dimarts, dia 9 de maig, a l’avinguda de Jaume I, quan un autobús i un vehicle van col·lisionar. L’informe de la policia no especifica quants passatgers de l’autobús o ocupants del vehicle van resultar ferits, però si que indica que van ser vuit persones les que van resultar ferides lleus amb contusions.

Cinc dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van desplaçar fins al lloc indicat, juntament amb el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre les persones. Tal i com apunta el cos policial, la Unitat d’Investigació d’Accidents de Circulació (UDIAC) investiga l’accident i les probables causes i circumstàncies.

Tres detinguts en un robatori amb violència

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar aquest passat cap de setmana per atrapar tres homes per un delicte de robatori amb violència. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de set del matí de diumenge a la Rambla d’Ègara de Terrassa.

Una dotació de la Policia Municipal va ser requerida mentre feien un servei de vigilància territorial per part d’un particular que manifestava haver estat víctima d’un robatori amb violència, juntament amb el seu amic. Els lladres van fugir després del robatori, motiu pel qual els agents van iniciar una cerca per la zona. Van localitzar tres persones que coincidien amb la descripció que els hi havien facilitat les víctimes i, després d’una persecució, van aconseguir detenir els infractors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a maig 10, 2023 | 15:41
    Josep maig 10, 2023 | 15:41
    No m'estranya aquest accident ,soc testimoni de la conducció temeraria d'alguns autobusos urbans de Terrassa, Autobus 2313 , hora 14,28 avui dia 4/05/2023 s’ha passat el semafor en vemell de la cantonada Avda Angel Sallent amb Carrer Infant Martí i posteriorment sense aturarse el semafor de l’Avinguda Angel Sallent amb Carrer Antoninus Pius Sou conscients del perill que aixó representa .He fet arribar la queixaa TMESA ,i la seva resposta es Estimat client, L’informem que hem rebut correctament la seva sol·licitud i que el nostre equip d’Atenció al Client ja està treballant per tal d’oferir-li una resposta el més aviat possible. Moltes gràcies per contactar amb nosaltres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa