MónTerrassa
Ferit en quedar-li el braç atrapat en una màquina a Terrassa
  • CA

Una persona va resultar ferida en quedar-li el braç atrapat en una màquina d’una empresa situada al Polígon Industrial de Can Parellada de Terrassa ahir dijous a la tarda. L’home presentava una possible fractura al braç“, segons exposen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, que van ajudar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) a atendre el ferit.

Els fets van tenir lloc prop de les sis en punt de la tarda en una empresa situada al carrer de Venus, entre el carrer de Neptú i el carrer de Mercuri. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i ràpidament van activar una dotació amb personal sanitari que es va dirigir fins al lloc indicat. També es va desplaçar fins al lloc el SEM.

Un cop al lloc, van comprovar que la persona ferida ja no estava atrapada perquè l’havien ajudat els seus companys, però tot i així, presentava una possible fractura al braç. Els Serveis d’Emergències Mèdiques el van atendre in situ, i Bombers van ajudar a dur a termes les tasques per aplicar anestèsia i sedació al ferit, i posteriorment, immobilitzar el braç.

Finalment, l’home va ser traslladat pels Serveis d’Emergències Mediques (SEM) a un centre hospitalari.

Una persona atesa per la fumera d’una olla al foc de matinada

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques també van actuar ahir dijous a la matinada per una persona que va haver de ser atesa per una fumera que havia provocat una olla al foc. Els fets van tenir lloc a quarts de cinc de la matinada en un habitatge del barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor de Terrassa.

Una veïna va avisar que feia molta olor a cremat, i ràpidament Bombers es van dirigir fins al lloc, on van comprovar que no hi havia cap incendi però l’olla treia “força fum”. Van treure l’olla al pati de la vivenda i van ventilar l’habitatge. El SEM va atendre la persona in situ.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa