MónTerrassa
Un ferit en un accident de cotxe a la BP-1503 a Terrassa
  • CA

Una persona ha resultat ferida en un accident de trànsit ahir a la nit a Terrassa. Segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, els fets van tenir lloc a la carretera BP-1503, just a l’entrada sud de la nostra ciutat, quan faltaven pocs minuts per tres quarts d’onze de la nit.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre la trucada exactament a les 22:40 hores, avisant que acabava de tenir lloc un accident de cotxe a la carretera BP-1503, i una dotació es va traslladar ràpidament fins a al lloc indicat. En arribar, van comprovar que en l’accident només hi havia un vehicle implicat, però que el conductor d’aquest havia resultat ferit greu.

Fins al lloc també s’hi va traslladar una ambulància, que va atendre la persona ferida. L’actuació de la dotació de Bombers va durar aproximadament uns 30 minuts, fins que l’ambulància va traslladar la persona ferida a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

Aquesta no va ser la única actuació que els Bombers de la Generalitat van realitzar ahir a la nit a Terrassa. Minuts abans de l’accident de trànsit, cap a un quart d’onze de la nit, els Bombers van ser requerits al carrer de Miquel Àngel, a la zona del Torrent d’en Pere Parres, per realitzar una obertura d’una vivenda.

Els Bombers van rebre una trucada exactament a les 22:11 hores de la nit, on un particular els informava que havia sortit de casa seva un moment i que s’havia quedat tancat a fora, sense poder tornar a accedir a dins, i que s’havia deixat el sopar cuinant al foc. En rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc indicat i van obrir la porta de la vivenda ràpidament. Finalment, no va haver-hi cap accident ni cap persona va resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa