MónTerrassa
Evacuen el Casal de Gent Gran de Sant Pere Nord per una fuita de gas

Fort ensurt al Casal de Gent Gran de Sant Pere Nord de Terrassa aquest matí de dilluns. Una fuita de gas a l’exterior de les instal·lacions ha obligat a evacuar unes 300 persones del casal, que no han resultat afectades ni ferides per l’incident. Segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, la fuita hauria estat provocada perquè alguna persona hauria arrencat una canonada.

L’avís s’ha rebut prop de dos quarts d’onze d’aquest matí, dilluns 5 de juny, al casal situat a la rambla de Francesc Macià, a la cruïlla amb el carrer de Roig i Ventura. En rebre l’alerta d’una forta olor a gas, els Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, han desallotjat el casal, on hi havia unes 300 persones, per prevenció. Han observat que es tractava d’una fuita de gas a l’exterior, d’on provenia la forta olor. Han tallat l’escomesa i han avisat a la companyia perquè se’n fes càrrec. Apunten que hauria estat provocat per alguna persona que hauria arrencat una canonada.

Seguidament, han dut a terme les lectures, i un cop han sortit negatives, tots els usuaris han pogut tornar a la residència. Cap persona ha resultat ferida ni afectada per l’incident.

Incendi en un habitatge al barri de Sant Pere

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han actuat avui a Terrassa per un incendi que ha tingut lloc en un habitatge del barri de Sant Pere. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les tres de la matinada en un habitatge situat al carrer de Sagunt, entre el carrer de l’Autonomia i el carrer Ample.

El foc s’ha originat en una assecadora del primer pis del bloc de pisos. L’incendi ha mobilitzat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han evacuat a sis veïns del bloc de pisos, que han pogut sortir il·lesos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK DUBÉ CANELA a juny 05, 2023 | 19:35
    FRANK DUBÉ CANELA juny 05, 2023 | 19:35
    La canonada a la vora del casal d´avis a San Pere Nord, no la arrancada UNA PERSONA. L´ha arancada UN CRIMINAL. Les coses pel seu nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa