MónTerrassa
Esprinta després de robar un mòbil però l’atrapen dins d’un pàrquing
  • CA

Va esprintar cames ajudeu-me perquè acaba de robar un mòbil però no va ser suficient per escapolir-se, i el van acabar atrapant dins d’un pàrquing. Els fets van passar aquest dimarts, 23 de novembre, cap a un quart de nou del vespre. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar un home corrent pel carrer Major de Terrassa, i els va semblar que tenia una actitud sospitosa. Per aquest motiu van demanar-li que s’aturés però l’individu en va fer cas omís, i va seguir el seu camí. Va ser així com es va iniciar una persecució pels carrers del Centre, fins al punt que l’home va accedir a l’interior d’un aparcament públic ubicat a la plaça Nova. Va ser aquí on va poder ser interceptat.

Paral·lelament, mentre s’estava duent a terme la persecució, els agents van ser informats per l’emissora de control que s’havia produït un furt d’un mòbil, valorat en prop de 1.300 euros, d’un establiment del mateix carrer Major. La descripció facilitada de l’autor coincidia amb la persona que estaven perseguint. Un cop atrapat, es va procedir a identificar-lo, i es va comprovar com tenia dues ordres de crida i cerca pendents, motiu pel qual no només va quedar denunciat per furt sinó també detingut.

Un arbre a punt de caure

D’altra banda, els serveis d’emergència van rebre una trucada aquest dimarts, 23 de novembre, cap a un quart de dotze del migdia, en què un veí informava que hi havia un arbre que estava a punt de caure. Es trobava al carrer Sant Damià, a tocar del carrer Sant Tomàs, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. Dues dotacions de la Policia Municipal van desplaçar-se fins al lloc i van comprovar com una furgoneta havia impactat contra l’arbre, fins al punt que n’havia arrencat la base. Per aquest motiu es va decidir activar els Bombers, els quals van ajudar a retirar l’arbre per evitar possibles riscos. Durant l’actuació el carrer va quedar tallat el trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa