MónTerrassa
S’esfondra un mur i cau als patis d’uns habitatges al carrer d’Avinyó

El mur d’uns patis d’uns habitatges del carrer d’Avinyó, al barri del segle XX de Terrassa, va caure ahir divendres a la tarda. Es tracta d’un mur de càrrega que separa aquests habitatges d’un solar on s’hi estan fent actualment treballs d’obres. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, l’incident podria estar relacionat amb la pluja, però “cal investigar-ne bé les causes”. No hi ha persones ferides.

S’esfondra un mur al carrer d’Avinyó i cau a uns patis d’uns habitatges | Adrià Merida

Va caure un forjat que va arrossegar el mur de càrrega, afectant els patis

L’avís es va donar prop de dos quarts de set de la tarda d’ahir divendres, dia 12 de maig. Concretament, va caure un forjat que va arrossegar el mur de càrrega que separa el solar del carrer d’Avinyó on s’hi estan fent treballs dels patis d’uns habitatges situats al carrer de Lepant, segons expliquen els Bombers, provocant alguns desperfectes als patis. Afegeixen que “part del mur que no ha caigut està inestable”.

S’esfondra un mur al carrer d’Avinyó i cau a uns patis d’uns habitatges | Bombers de la Generalitat de Catalunya

Es va donar l’avís als veïns de no sortir als patis

Juntament amb Bombers, fins al lloc també s’hi va desplaçar la Policia Municipal de Terrassa. Van avisar als veïns i veïnes dels habitatges afectats de la situació, els van donar l’avís que no podien sortir als patis i van revisar els habitatges per assegurar-se que no hi havia cap persona afectada. Un cop fetes les revisions, ho van deixar en mans dels responsables de l’obra.

Segons apunta la policia, avui es faran treballs de sanejament i ja s’ha informat els veïns per temes de seguretat i de la situació. Els Bombers de la Generalitat també han fet ressò de l’incident a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa