MónTerrassa
El fals metge de Terrassa torna a actuar

El fals metge de Terrassa ha tornat a actuar i, altra volta, ha tornat a ser detingut. Jesús Giménez, de 24 anys i nacionalitat espanyola, ho ha tornat a fer, explica Guillem Ramos Salvat al diari El Caso. Els Mossos l’han enxamnpat quan es feia passar per facultatiu a Girona. Com en altres ocasions, sense cap titulació. L’home va falsificar el diploma d’un metge jubilat, que no tenia coneixement d’aquesta usurpació. Treballava oferint els seus serveis en una empresa que té ambulàncies que fan serveis de prevenció en festes. Col·laborava des de desembre i ja l’havien contractat tres vegades.

Pels antecedents que té, el jutjat de guàrdia de Girona n’ha decretar el seu ingrés a presó. La nova investigació es va iniciar a primer de març, quan es va denunciar un cas d’un presumpte intrusisme laboral d’un home que es feia passar per metge. Els Mossos no van tardar a relacionar el sospitós amb altres fets semblants.

Una història llarga

El febrer de 2022, la Policia Nacional va enxampar el llavors jove terrassenc de 23 anys que exercia com a vigilant de seguretat en diferents estacions de tren sense estar habilitat. Els agents van detenir-lo després de reconéixer la seva cara, ja que el noi ja havia ingressat a la presó per fer-se passar per metge i exercir com a tal a diferents hospitals de Barcelona, a més de robar ambulàncies.

La investigació va començar perquè uns agents de la policia van observar el noi treballant en una estació de tren, i van recordar que una persona molt semblant a ell havia estat detinguda l’any anterior per haver falsificar una targeta TIP professional i haver exercit de metge fals. Després d’investigar, van descobrir que no era una persona semblant a ell, sinó que va ser ell mateix el que va falsificar la targeta i es va fer passar per metge, i ara exercia de vigilant de seguretat sense estar habilitat. Tot i tenir un aspecte diferent, un pentinat diferent, i fins i tot el nom canviat, els agents el van reconèixer i li van intervenir la documentació. Els papers estaven falsificats i l’home portava un carnet professional de vigilant de seguretat fals, tot i haver estat contractat legalment.

El noi ja havia estat detingut en dues ocasions anteriors per fer-se passar per metge neurocirurgià en època de pandèmia, sent contractat per una clínica de Barcelona i un hospital de Martorell, i ingressant a la presó per aquests fets. A més a més, el terrassenc també es va fer passar per metge professional a l’abril del 2019 amb l’objectiu de robar ambulàncies dels Bombers de la Generalitat a Bellaterra. Els Mossos d’Esquadra el van enxampar i van trobar a casa seva diversos uniformes, emissores dels bombers i papers amb els quals es feia passar per metge.

Lladre ambulàncies metge fals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa