MónTerrassa
Enxampen una dona conduint beguda i sense el permís de conduir
  • CA

Aquesta matinada un vehicle ha col·lisionat contra tres cotxes estacionats al carrer de Marinel·lo Bosch, a l’alçada amb Miquel Servet, a la ciutat de Terrassa. La Policia Municipal ha rebut una trucada d’un veí de la zona, a les 3:50h de la matinada, que informava de l’accident de trànsit.

Dues patrulles de la Policia Municipal s’han dirigit fins al lloc dels fets, i han comprovat que el cotxe havia col·lisionat contra tres vehicles aparcats i es trobava ocupant la via. Els agents van donar l’avís a l’empresa Egarvia per tal que aquests poguessin retirar el turisme de la via i poder seguir amb la circulació, ja que el cotxe havia quedat immobilitzat mecànicament després del xoc.

Els agents han realitzat una prova d’alcoholèmia a la conductora, donant positiu amb un resultat de 0’72 mg/l. Seguidament li han realitzat una segona prova, on també ha donat positiu amb un resultat de 0’64 mg/l.

A més a més, quan la policia va procedir a la identificació de la conductora, van poder comprovar que a la dona li mancava el permís de conduir. Els agents li han obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa