MónTerrassa
Enxampat “in fraganti” a Terrassa un lladre de bateries de cotxe

Enxampat “in fraganti” a Terrassa un lladre de bateries de cotxe, gràcies a un veí que va veure en acció l’individu, va sospitar que es podia tractar d’un robatori i va avisar. Agents de la Policia Municipal van localitzar l’home després de la trucada del testimoni. La patrulla va poder comprovar que duia dues bateries.

Lladre enxampat al carrer del Doctor Calsina

El fets van passar cap a dos quarts de dues de la tarda, exactament a les 13.27, al carrer del Doctor Calsina, a l’alçada de la plaça del Primer de Maig. El testimoni va veure com extreia la bateria d’una furgoneta i la carregava i se l’enduia amb un carretó. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va veure que s’havia emprat una destral.

Una cerca que dur a localitzar l’individu

Els agents van iniciar una cerca per la zona fins a localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada pel reclamant del servei al carrer de Mossèn Tatcher, amb el de Roca i Roca, al qual se li va localitzar dues bateries. L’home va quedar investigat per un presumpte delicte de furt.

Alerta per robatoris de tubs d’escapament en un pàrquing de Terrassa

Des de l’Escola Oficial d’Idiomes s’ha denunciat a la Policia Municipal, els quals haurien identificat tres possibles lladres. L’EOI adverteix que sembla que és una “pràctica delictiva habitual”. El motiu: el material que contenen alguns d’aquests tubs d’escapament els fan altament valuosos. Es demana als estudiants i a la ciutadania en general, que s’estigui ben atent a moviments sospitosos i s’avisi al telèfon d’emergències i a la Policia Municipal, que ja han obert una investigació, si es veuen coses estranyes. Un dels elements que més interessen als lladres és el catalitzador. Es troba situat després dels col·lectors, a la part davantera del tub, i és obligatori i fonamental per disminuir la contaminació. Aquest aparell que els delinqüents l’acostumen a vendre entre 50 i 500 euros o que el destrueixen per aconseguir els metalls (el paladí) que conté.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quim a maig 05, 2022 | 10:04
    Quim maig 05, 2022 | 10:04
    Sant Pere Nord. Quin barri més acollidor i multicultural ens han deixat.
  2. Icona del comentari de: Ferran Riera a maig 08, 2022 | 21:23
    Ferran Riera maig 08, 2022 | 21:23
    Ès una llàstima com està quedant Terrassa en aquests darrers anys. Aquestes polítiques no funcionen, necessitem urgentment un canvi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa