MónTerrassa
Enxampat a Terrassa robant a l’interior d’un cotxe
  • CA

Detingut a Terrassa en ser enxampat robant a l’interior d’un vehicle. L’home havia trencat la finestra del turisme quan els agents el van veure i va intentar fugir Una dotació de la Policia Municipal que estava realitzant patrullatge ordinari ha observat aquesta matinada, a les 5.05 h, un home al costat d’un vehicle estacionat al carrer d’Ullastrell que, en veure els agents, ha fugit corrent. Els agents s’han dirigit fins al vehicle i han comprovat que tenia el vidre trencat, iniciant en aquest moment una cerca per la zona per localitzar el fugitiu. En passar pel carrer de Bartrina, els agents han localitzat un altre vehicle amb el vidre també trencat, així com un testimoni que els ha facilitat la descripció de l’autor dels fets, la qual coincidia amb l’home que els agents havien vist prèviament al carrer d’Ullastrell. Finalment, una de les dotacions ha localitzat i interceptat al sospitós, que ha quedat detingut per robatori a l’interior de vehicle.

Robatori al carrer de Pasteur

Aquest dilluns, dia 28 de març, cap a dos quarts de set del matí, la Monica L. s’ha endut una sorpresa ben desagradable quan han anat a buscar la seva furgoneta que tenien estacionada al carrer Pasteur, amb el carrer Josep Trueta. “M’he trobat amb el vidre petit de la porta dreta destrossat, i amb clares evidències que havien obert el vehicle i ho havien regirat tot”, ha manifestat a Món Terrassa. “No sé què buscaven”, però no ho han trobat, ja que la terrassenca afirma que a l’interior del turisme no hi guarden mai cap objecte de valor. Així que els lladres han marxat amb les mans buides.

Tanmateix, la Mónica i el seu marit els ha suposat un bon maldecap. Aquest mateix matí, han gravat un vídeo -que han cedit a aquest mitjà- on es mostren els desperfectes ocasionats. “Ho hem anat a denunciar als Mossos d’Esquadra”, subratlla. I malgrat que no se li han endut res, el malestar i la ràbia sí que hi són. “Visc a Terrassa des de fa més de 20 anys i és la primera vegada que em passa una cosa com aquesta. Estava aparcada al carrer de casa meva, un lloc que sempre havia estat segur. Ara sembla que ja no”, lamenta, i afegeix que “és lamentable que la seguretat al nostre barri, i a la ciutat, es vegi minvada per actituds com aquesta”.

Robatori en un cotxe a Ègara

Malauradament no ha estat l’únic robatori a l’interior de vehicle que ha tingut lloc aquest cap de setmana. Andrea E. ha explicat a Món Terrassa que la nit de dissabte a diumenge també li van provocar danys al seu cotxe. Es trobava aparcat en una plaça del barri d’Ègara. Diumenge, quan van anar a buscar-lo, es van trobar que l’interior estava tot regirat. En aquest cas, el lladre o lladres sí que se’n van endur alguns objectes. “Hem trobat a faltar un estoig on guardàvem mascaretes i papers importants, a més de la peça que serveix per posar gas al cotxe”, lamenta. El robatori també ha estat denunciat a la policia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mar a març 29, 2022 | 15:27
    Mar març 29, 2022 | 15:27
    Hola esto cada vez irá a más hay mucho vándalismo y inseguridad ciudadana tendría qué haber en cada esquina una patrulla es complica peró es en todas las barriadas.
  2. Icona del comentari de: Joan a març 31, 2022 | 09:39
    Joan març 31, 2022 | 09:39
    Quina ciutat més progre, acollidora i mutireincident , perdò, multiracial volia dir..... ens ha quedat.
    • Icona del comentari de: Miquel Angel a març 31, 2022 | 13:09
      Miquel Angel març 31, 2022 | 13:09
      A mi fa 2 setmanes en van obrir el cotxe a la Plaça Sant Oleguer al costat d3 la Masia Freixa..van regirar ho tot i van robar unes sabatilles ..uns prismàtics i un abric per la pluja tipus decathlon....Noto a faltar mé presènia policial i més control sobre els actes incívics
  3. Icona del comentari de: Carles a març 31, 2022 | 15:00
    Carles març 31, 2022 | 15:00
    L'incivisme i la inseguretat han augmentat molt en poc temps a Terrassa. L'augment de patinets eléctrics anant per les voreres, o en sentit contrari, encara ho han enmerdat més, i la guardia urbana "a vegades" fa els ulls clucs i com si no passés rés, de manera que dia passa, any empeny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa