MónTerrassa
Enxampat a Terrassa amb un feix de bitllets falsos, drogues i una arma
  • CA

Sorpresa dels agents de la Policia Municipal de Terrassa en descobrir un feix de bitllets falsos dins d’un vehicle a Terrassa. Una patrulla del cos local va aturar aquest dimarts, 14 de setembre, cap a tres quarts de cinc de la tarda, un vehicle que circulava pel carrer Sant Tomàs, a l’alçada del carrer Sant Damià, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. La dotació havia cridat al conductor del vehicle que parés en veure que circulava de forma totalment erràtica.

El primer pas va ser identificar-ne el conductor. Va ser així com els agents policials van comprovar que aquest no havia obtingut mai el carnet de conduir. A més, segons va sortir en el registre, l’individu havia estat implicat en una trama, desmantellada per la policia aquest mateix 2021, que es dedicava a bescanvis i subministrar permisos de conduir fraudulents.

Aquesta vegada, l’individu amb antecedents no presentava cap document acreditatiu, per la qual cosa va quedar denunciat per circular sense haver obtingut mai el carnet. En l’escorcoll al vehicle, la Policia Municipal de Terrassa li va trobar una defensa extensible, motiu pel qual va ser denunciat per tinença d’armes, ja que és il·legal posseir-ne una sense autorització. També se li va trobar una cigarreta tipus porro i una peça d’haixix, a més d’una balança de precisió, per la qual cosa va ser denunciat per tinença d’estupefaents. I per si fos poc, dins del vehicle es van localitzar fins a 34 bitllets de 50 euros que no eren autèntics. En total, 1.700 euros en bitllets falsos. Així va ser com va acabar amb una quarta denúncia per un delicte de falsificació de moneda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa