MónTerrassa
Enxampat sense el permís de conduir en canviar-se de lloc amb el copilot
  • CA

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que estava realitzant tasques de protecció escolar ahir, a les 16:40h, va observar com el conductor d’un cotxe s’aturava en adonar-se de la seva presència i s’intercanviava el lloc amb el seu acompanyant copilot per, seguidament, reprendre la circulació. La dotació de policia ho va veure estrany, i va fer aturar el vehicle. Va ser llavors quan va demanar els permisos de conduir a les dues persones, i va comprovar que la persona que havia vist conduint, i que ara viatjava al seien del copilot, efectivament no havia obtingut mai el permís de conduir. Acte seguit, li van interposar la denúncia pertinent.

Més successos

Una persona va ser denunciada ahir per un robatori després de ser descoberta pel guàrdia de seguretat de la botiga. Una dotació de la Policia Municipal va intervenir ahir, a les 12:46h, en un furt a un establiment del carrer Major, amb el carrer del Forn. Un vigilat de seguretat va avisar a la policia que tenia retinguda una dona que havia intentat marxar de la botiga amb diversos objectes sense passar per la caixa. Els agents van identificar la dona i van comprovar que duia a sobre diverses arracades i anells, valorats en 18 euros, quedant denunciada per furt.

Un ciclista va resultar ferit en una col·lisió amb una furgoneta ahir a la tarda. El 112 va informar ahir, a les 15.06 h, d’un accident de trànsit amb una bicicleta i una furgoneta implicats al carrer del Mas Adei, amb el carrer de Sant Valentí. en rebre l’avís, una dotació de Policia Municipal es va dirigir fins al lloc indicat i van comprovar que el ciclista havia resultat ferit. Una ambulància es va dirigir seguidament fins al lloc i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa mentre els agents confeccionaven l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa