MónTerrassa
Enxampades furtant roba de dos establiments de Terrassa
  • CA

Van ser enxampades quan intentaven endur-se peces de roba sense pagar de dos establiments de Terrassa. Aquest dimecres, pocs minuts abans de les tres de la tarda, una botiga ubicada a la Rambla d’Ègara, a tocar amb el Portal de Sant Roc, va alertar la Policia Municipal que havia observat com tres dones havien fet mans i mànigues per furtar diversos productes. Però la jugada no els havia sortit bé perquè el guarda de seguretat les havia clissat abans que poguessin marxar del local amb la bossa ben plena i gratis.

Una dotació policial va presentar-se a l’establiment requeridor i allà es va trobar amb les tres presumptes lladres. Els agents van comprovar com, efectivament, a l’interior de les bosses que portaven hi havia entaforades diverses peces de roba, amb l’etiqueta posada, i que no havien estat abonades. En total, se’ls va trobar peces per un valor de 84.40 euros. Però a més, no era l’única botiga que havien passat a requisar. I és que també se’ls va trobar roba presumptament furtada d’un altre establiment, per valor de 15.99 euros. Per tot plegat, van quedar identificades i denunciades per un delicte de furt.

El delicte de furt castiga a qui, amb ànim de lucre i contra la voluntat del legítim propietari, s’endú bens aliens. Això sí, ho fa sense utilitzar la força ni la intimidació de persones. El Codi Penal queda regulat dins dels delictes contra el patrimoni i en l’ordre socioeconòmic, i el divideix en tres categories, per nivell de gravetat. Bàsic, per aquells que prenen bens sense la voluntat del seu amo quan la quantitat supera els 400 euros, amb una pena de presó d’entre sis a divuit mesos; Lleu, s’imposa una pena de multa d’un a tres mesos si la quantitat furtada no excedeix als 400 euros; i Agreujat, es castiga amb una pena de presó d’un a tres anys en el cas d’aquells bens que tenen una categoria especial de protecció.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a abril 02, 2022 | 08:41
    Peter abril 02, 2022 | 08:41
    Cadena perpetua verás como abría menos robo en terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa