MónTerrassa
Ensurt per una forta olor de gas en un habitatge a Sant Pere Nord

Una forta olor a gas en un habitatge del barri de Sant Pere Nord va generar un ensurt ahir dimecres a la tarda. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van fer mediació i “els detectors de gas van donar positius”, segons exposen. Tot i l’ensurt, no s’han de lamentar danys personals.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de cinc de la tarda d’ahir dimecres, dia 1 de març, en un habitatge de planta baixa del carrer d’Alcoi, entre el carrer de Pompeu Fabra i el carrer de Girona. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’una possible fuita de gas i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, van comprovar que, efectivament, hi havia una forta olor a gas provenia que s’estenia també fins a l’habitatge del costat. A la seva arribada, els Bombers van dur a terme les tasques de mediació i el detector de gasos va obtenir resultats positius. Seguidament, van ventilar els dos habitatges i van tallar l’escomesa. Acte seguit es va avisar a la companyia de gas perquè se’n fes càrrec. Un cop es va donar per controlat i van comprovar que no hi havia ferits, van donar per finalitzat el servei.

Sanejament d’un balcó “deteriorat” a Ca n’Anglada

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir dimecres al vespre a Terrassa per dur a terme un sanejament d’un balcó “deteriorat” d’un edifici situat al barri de Ca n’Anglada. Es tractava d’un edifici al carrer de Mossèn Àngels Rodamilans, entre el carrer de Sant Tomàs i el carrer de Sant Honorat. Segons exposen a Món Terrassa, van fer “sanejament d’uns quatre metres de cornisa” i van “retirar arrebossat que estava a punt de caure”. No va haver-hi cap ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa