MónTerrassa
Els acusats d’obligar dones a prostituir-se ho neguen i s’acusen mútuament
  • CA
Els acusats d’obligar a dones a prostituir-se, durant el judici a l’Audiència de Lleida, amb els seus advocats al fons | ACN

!--akiadsense-->

Els acusats d’obligar dones veneçolanes a prostituir-se ho han negat aquest dimecres durant el judici que ha tingut lloc a l’Audiència de Lleida. Els encausats, un home propietari de dos bars de copes a la ciutat de Lleida i una dona d’origen veneçolà que va ser parella sentimental d’aquest, s’han acusat mútuament d’encarregar-se del trasllat de les dones de Veneçuela fins a Lleida. Tots dos han negat que un cop aquí les obliguessin a prostituir-se ni que tinguessin constància que es dediquessin a la prostitució.

Una testimoni protegida, que ha declarat per videoconferència, en canvi, ha explicat que l’acusada s’encarregava de les gestions i el trasllat de les noies, a qui enganyava dient-los que anirien a treballar de cambreres i l’acusat, un cop als seus locals, les obligava a mantenir relacions sexuals amb els clients perquè li havien de pagar un deute de 3.000 euros, deia. Els agents de la policia espanyola que han declarat per videoconferència han explicat que van dur a terme una investigació i van poder corroborar la versió de la testimoni protegida. Els testimonis aportats per la defensa i que treballaven llavors per l’acusat, en canvi, han negat que en els seus locals existís prostitució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa