MónTerrassa
El carrer de l’Església de Terrassa es queda sense arbre
  • CA
L’arbre ha quedat estirat sobre el banc | L.T.

!--akiadsense-->

Aquest dimarts, 8 d’agost, cap a dos quarts d’onze de la nit, un veí del carrer de l’Església de Terrassa va alertar la Policia Municipal que havia caigut l’arbre que es troba situat just a l’inici del vial, gairebé tocant al carrer Portal Nou. De fet, era l’únic supervivent del carrer, ja que ja fa uns mesos va desaparèixer l’arbre que hi havia situat pocs metres més enllà, a tocar de la residència d’avis.

Agents municipals van desplaçar-se fins al lloc i van poder comprovar com l’arbre s’havia partit per la base i havia caigut cap al banc situat just al costat. La dotació va inspeccionar que no hagués danyat les façanes properes, però a priori no presentaven cap cop. La patrulla va precintar la zona i va alertar el servei de Gestió de l’Espai Públic per tal que el passessin a retirar.

Des de l’Ajuntament informen que no hi ha constància que l’arbre hagi caigut per impacte d’algun vehicle ni tampoc per un cop d’alguna persona. Sembla que tot apunta a causes naturals, segurament víctima de les últimes fortes ventades i pluges. No obstant, els tècnics inspeccionaran la zona i els danys de l’arbre per saber amb més seguretat les causes de la caiguda. Aquest matí, cap al voltant de dos quarts de deu, s’ha passat a retirar l’arbre.

Els serveis de jardineria han passat a recollir l’arbre aquest matí | L.T.

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocaguinarda a agost 11, 2017 | 10:52
    Rocaguinarda agost 11, 2017 | 10:52
    O potser s'ha trencat a causa dels pixats de gossos que rebia cada dia el pobre arbre i que van acabar podrint-li el tronc, si ens fixem per on s'ha trencat. No exactament "causes naturals".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa