MónTerrassa
Dues persones intenten robar en una botiga del carrer Major

Una botiga del carrer Major de Terrassa va patir ahir un intent de robatori. Dues persones van intentar robar productes de bijuteria de l’interior de l’establiment, però al sortir per la porta, la responsable les va enxampar i les va aconseguir retenir.

Els fets van tenir lloc ahir dimecres 6 d’abril a la tarda, quan passaven cinc minuts de tres quarts de sis. La responsable del local va observar com dues persones estaven intentant robar objectes de dins de la botiga, i ràpidament les va retenir, impedint que fugissin del local i se’n sortissin amb la seva. La responsable va trucar a la Policia Municipal de Terrassa per avisar de l’intent del furt, i comunicant que tenia les dues persones retingudes.

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat. En arribar, els agents policials van escorcollar les dues persones sospitoses, i van comprovar que ambdues portaven diverses peces de bijuteria robades a sobre. Els productes que havien robat estaven valorats en 12,98 euros. Així doncs, es van obrir diligències per un presumpte delicte de furt de caràcter lleu.

Un dels últims robatoris que va patir el carrer Major va ser a la botiga Júlia, cantonada amb el carrer de la Unió, amb el mètode d’encastament, el passat desembre. A diferència d’aquest, el robatori de llavors va ser de caràcter greu i els lladres sí que van aconseguir emportar-se objectes de la botiga. Els lladres van encastar un cotxe contra la porta principal de l’establiment a les quatre de la matinada, es van emportar tot el material que van poder, i van fugir amb un altre vehicle que els esperava fora, deixant a dins del local l’utilitzat per encastament. Tot i que hi ha tres pilones situades a la cantonada davant de la botiga per evitar aquests fets, el vehicle va aconseguir passar entre dues d’elles, causant grans desperfectes a la botiga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa