MónTerrassa
Dues dones es barallen al mig del carrer a Terrassa
  • CA

Sobre les 15.50 d’ahir, un particular va contactar amb la Policia Municipal per informar que dues dones s’estaven barallant al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Prat de la Riba. Va acudir al lloc una unitat policial, que va comprovar que totes dues dones presentaven lesions. Una de les dones va declarar que la part contrària feia temps que l’assetjava i que, a causa d’això, tenia una ordre d’allunyament; també els va comentar que li havia furtat una bossa amb tota la seva documentació.

La patrulla va ratificar que l’ordre d’allunyament estava en vigència, per la qual cosa va detenir a la dona infractora, que posteriorment va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. L’altra dona va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa i, tot seguit, a la seu policial per interposar la corresponent denúncia i per fer-li lliurament de la bossa que li havia estat sostreta.

En l’escorcoll es va trobar marihuana en posessió de totes dues dones, 2,6 g i 1,9 g, per la qual cosa se les va denunciar per la via administrativa. Els agents van instruir diligències penals contra la dona detinguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa