MónTerrassa
Dotze persones denunciades per fer botellot a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar fins a 12 persones per fer botellot i causar molèsties al veïnat aquest cap de setmana a Terrassa. El dissabte, la policia es va dur a terme una actuació on van denunciar sis persones, i la matinada de diumenge va tornar a actuar per denunciar-ne fins a sis més.

La Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per dissoldre un botellot que s’estava duent a terme sota el pont de l’autovia B-40, a l’avinguda de Lacetània, a les 22:00h de la nit. Els agents municipals van localitzar sis persones consumint begudes alcohòliques, i van quedar denunciades per incompliment de l’ordenança de civisme.

A més a més, la Policia Municipal va fer una altra intervenció aquella mateixa nit, la matinada de diumenge a les 0:20 h. Uns agents que realitzaven patrullatge van observar un grup, també de sis persones, causant molèsties al carrer de Joan Duch. Tots sis van ser denunciats per incompliment de l’ordenança de civisme.

Més successos

Un incendi va tenir lloc en un habitatge del barri de Can Parellada de Terrassa el matí de dissabte passat 19 de març. Les flames es van originar degut a que un matalàs s’estava cremant, i fins a tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les onze en punt del matí, exactament a les 10:52h, en un domicili del carrer d’Europa, a l’alçada del carrer d’Alemanya, prop de EBM l’Esquitx. El 112 va informar de l’incendi a la Policia Municipal de Terrassa i als Bombers de la Generalitat de Catalunya, que ràpidament van enviar una dotació respectivament. El foc s’havia produït en cremar-se un matalàs, però no havia afectat a cap altre element de l’habitatge. Una ambulància va atendre a tres persones per inhalació de fum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa