MónTerrassa
Roben ferralla al pàrquing del Complex Central Ègara dels Mossos
  • CA

Dues persones van intentar robar quilos de ferralla del pàrquing públic del Complex Central d’Ègara dels Mossos d’Esquadra -situat entre Terrassa i Sabadell- després de col·lar-se a les intal·lacions aquest passat dimecres al migdia, segons exposa el diari digital El Taquígrafo. Agents del cos policial van enxampar els intrusos després d’observar una furgoneta estranya aparcada al pàrquing. El furt va quedar frustrat, però els dos lladres van fugir.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí, a plena llum del dia, d’aquest dimecres 19 d’octubre. Els dos lladres es van col·lar a l’aparcament que hi ha al costat de la seu principal dels Mossos -situada a la zona de l’antiga Mancomunitat Terrassa-Sabadell, entre les dues capitals del Vallès Occidental- on s’hi emmagatzemen objectes, materials, ferralla i vehicles en desús sota depòsit judicial, explica el diari digital.

El robatori va quedar frustrat i els lladres van marxar

Segons exposa a El Taquígrafo el portaveu del sindicat policial USPAC, Albert Palacio, els lladres van ser enxampats per una Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra que va sortir a passejar els gossos i va detectar una furgoneta carregada amb tot tipus de material. Es tracta d’un lloc “sense vigilància, sense barreres, i amb càmeres de seguretat que a vegades funcionen, a vegades no”, citen.

El robatori va quedar frustrat, però la policia “va preferir deixar en llibertat el dos lladres, al·legant que no va ser un intent de robatori o furt, sinó ‘apropiació indeguda‘”.

El sindicat USPAC denuncien inseguretat i reclama mesures

Des de l’USPAC han denunciat una inseguretat i ha reclamat més mesures de seguretat. Segons el portaveu Palacio, el material es va tornar a descarregar i continua al pàrquing del Complex Central d’Ègara. Insisteixen que “és un lloc on aparquen centenars de Mossos i no té vigilància, ni barreres”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Oleguer a octubre 24, 2022 | 14:42
    Oleguer octubre 24, 2022 | 14:42
    Ho sento Terrassencs, però heu de tenir clar que el complex és a Sabadell!
  2. Icona del comentari de: JosepMaria Búnquer a octubre 24, 2022 | 21:58
    JosepMaria Búnquer octubre 24, 2022 | 21:58
    En català dos quarts de dues del matí serien la 1:30 de la matinada, no pas les 13:30, que serien dos quarts de dues al migdia...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa