MónTerrassa
Dos denunciats a Terrassa per causar molèsties als veïns
  • CA

Doble intervenció aquest divendres de matinada a Terrassa per causes relacionades per sorolls i molestar els veïns. La primera trucada es va rebre al telèfon d’emergències 112, cap a dos quarts d’una. Un veí del carrer Ricardo Caro, a tocar de l’avinguda de Barcelona, informava que se sentia molt soroll en un dels pisos. Fins al lloc s’hi va desplaçar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que va comprovar in situ l’existència real de molèsties acústiques. Per aquest motiu, es va procedir a identificar l’inquilí de l’habitatge i a denunciar-lo per no respectar el descans dels veïns.

Gairebé una hora després, la Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida per un veí que denunciava soroll en un pis del carrer Avinyó de Terrassa. En aquest cas, el soroll estava causat pels lladrucs d’un gos. Els agents van comprovar que l’animal es trobava bordant sense parar. No hi havia ningú al seu càrrec. Finalment, els agents van identificar l’inquilí de l’habitatge i va quedar denunciat per pertorbar la convivència veïnal amb molèsties provocades per un animal de companyia.

Un detingut amb crida i cerca pendent

D’altra banda, la matinada d’aquest divendres, 12 de novembre, també s’ha produït una detenció a Terrassa. Els fets han passat cap a dos quarts de quatre, quan una dotació que es trobava fent patrullatge rutinari ha observat una persona que semblava estar passejant pel carrer de Murillo, a l’alçada del carrer del Pare Llaurador. Els agents s’hi van acostar i el van identificar. Va ser així com van comprovar que a l’home li constava una ordre de crida i cerca. Es va procedir a la seva detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa