MónTerrassa
Dos conductors ferits en dos accidents de trànsit a Terrassa
  • CA

Dos conductors han resultat ferits en dos accidents de trànsit a Terrassa. Els dos accidents van tenir lloc ahir al matí, amb només 20 minuts de diferència, a l’autopista C-58. El primer accident va tenir lloc a les 6:15, segons va informar una trucada. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat i va comprovar que dos vehicles havien col·lidit, deixant a un dels conductors implicats en l’accidents de trànsit ferit. Per aquest motiu, una ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Mentre els agents intervenien en aquesta col·lisió, van observar com tenia lloc un altre accident de trànsit entre dos vehicles que circulaven per la zona. Aquesta col·lisió va ser a les 6:35h. Els agents van assistir els dos conductors, un dels quals va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Més successos

Una motorista ferida en caure per evitar col·lidir amb un vehicle

Una motorista ca resultar ferida en caure per evitar col·lidir amb un vehicle a Terrassa. El 112 va informar ahir, a les 13:49h, que una motorista havia caigut al carrer de Concepció Arenal, amb el carrer d’Albinyana. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va acudir al lloc dels fets, on va comprovar que la motorista havia caigut en fer una maniobra per evitar xocar amb un cotxe. La dona va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accidents.

Diligències a una conductora després de tenir un accident quan circulava beguda

La Policia Municipal de Terrassa ha obert diligències a una conductora després de tenir un accident quan circulava sota els efectes de l’alcohol. Una trucada ha informat aquesta matinada, a les 3:31h, d’un accident de trànsit al carrer del Nalón, amb l’avinguda del Vallès. Dues unitats de la Policia Municipal han acudir al lloc i han efectuat la prova d’alcoholèmia a la conductora del vehicle, que ha donant resultats positius de 0,70 mg/l i 0,66 mg/l. Els agents li han obert diligències després que hagi estat atesa per una ambulància, sense que s’hagi requerit traslladar-la a cap centre sanitari. Una grua ha retirat el vehicle, que havia quedat immobilitzat mecànicament a la via, i dues dotacions de Bombers han tapat les taques de líquids que s’havien vessat a causa de l’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa