MónTerrassa
Una dona ferida en caure del patinet elèctric a Terrassa
  • CA

Una dona ha resultat ferida en caure del patinet elèctric a Terrassa. La conductora es trobava circulant pel barri de Ca n’Aurell ahir dimarts 5 d’abril a primera hora del matí, quan de sobte va caure del vehicle. Degut a les ferides, va haver de ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de nou de matí (exactament a les 8:47h) al carrer de Sant Marc de Terrassa. El 112 va rebre una trucada informant que una dona havia caigut del seu patinet elèctric i es trobava al terra presentant algunes ferides, motiu pel qual van avisar a la Policia Municipal de Terrassa ràpidament perquè es desplacessin cap al lloc indicat.

Una dotació es va dirigir cap al carrer Sant Marc, i van comprovar que la dona havia quedat ferida al terra. Els agents van comprovar que no es tractava de cap accident de tràfic, sinó que la dona havia caigut sola, sense implicar cap altre vehicle. La caiguda li va causar una ferida al braç, motiu pel qual els agents van demanar assistència mèdica. Una ambulància la va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per trencar el vidre d’un cotxe la matinada d’ahir 5 d’abril al barri de Sant Pere Nord, a Terrassa. L’home es trobava caminant pel carrer de l’Historiador Cardús, va trencar el vidre d’un vehicle aparcat, i va fugir corrent. Un testimoni va veure els fets, i va trucar a la policia per avisar i descriure l’aspecte de l’home. Dues dotacions es van desplaçar fins al lloc ràpidament, i van localitzar un individu al carrer de Girona que coincidia amb la descripció facilitada pel requeridor. En acompanyar-lo fins on es trobava el testimoni, aquest el va reconéixer com la persona que havia vist fugir després de trencar el vidre, quedant detingut i obrint-li diligències per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa