MónTerrassa
Una dona ferida en un accident entre un patinet i un cotxe a Terrassa
  • CA

Una dona ferida en un accident entre un patinet i un cotxe a Terrassa. El 112 va donar l’avís dijous, a les 15:26 hores, d’un sinistre de trànsit a la carretera de Montcada. Fins al lloc s’hi va desplaçar una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que es tractava d’un accident entre un turisme i un patinet elèctric. La conductora del patinet elèctric es trobava ferida al lloc i va requerir ser traslladada pel SEM a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El turisme va fugir del lloc del fets, però va poder ser identificat gràcies a la matricula que un testimoni va facilitar als agents.

Persegueix un conductor que havia fugit d’un accident a Terrassa

La trucada d’un conductor va alertar els serveis d’emergència que havia patit una col·lisió a l’avinguda del Vallès de Terrassa. L’incident havia passat aquest diumenge, a les 16.25h, i l’altre turisme implicat en la col·lisió no s’havia volgut aturar. Per aquest motiu, havia decidit perseguir-lo i informar la Policia Municipal de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc on es trobaven els dos vehicles, aconseguint interceptar-los a la carretera de Castellar. Els agents van realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor que havia fugit, amb un resultat positiu de 0’47 mg/l en la primera i segona prova. L’home ha quedat investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Milton

L’edifici del Milton Convention, al carrer Sant Cosme, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ha estat el protagonista d’una actuació policia conjunta relacionada amb el tràfic de drogues aquesta tarda de dimarts, 24 d’agost. Policia Nacional i Guàrdia Civil, de forma coordinada, han actuat a l’interior de l’emblemàtica sala de festes i restaurant.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa de fonts policials, els agents hi haurien localitzat una gran plantació de marihuana al soterrani. Es tracta d’un operatiu “contra el crim organitzat, en concret, contra el tràfic de drogues de marihuana”. La investigació continua oberta i sota secret de sumari, motiu pel qual no han trascendit més detalls. Sembla que el propietari de tota la vida, que havia iniciat el negoci a principis dels anys 80, feia uns dos anys que havia traspassat el negoci.

La Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per la Guardia Civil per a tasques de suport, en concret per a la regulació del trànsit a la zona. Per això es va realitzar un tall de trànsit del carrer Mare de Déu dels Socors a l’alçada de Mare de Déu del Mar, així com el tram comprès entre Mare de Déu de l’Esperança i Verge de les Neus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa