MónTerrassa
Es discuteix per un accident a Terrassa i acaba detinguda per negar-se a bufar
  • CA

A les 19.15h d’aquest dilluns, un particular va demanar la presència de la Policia Municipal de Terrassa al carrer de la Mare de Déu del Carme, amb l’avinguda de Barcelona, informant que s’havia produït un accident de trànsit entre dos vehicles i les conductores implicades estaven discutint a la via pública. Una patrulla policial va acudir al lloc, on va comprovar que una de les conductores desprenia pudor d’alcohol, per la qual cosa se la va instar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, en el que va donar una taxa de 0,55 mg/l.

Atès el resultat, l’infractora va ser traslladada a la seu policial per fer-li les proves en l’etilòmetre de precisió, però aquesta va bufar en diverses ocasions de forma deliberadament incorrecta. Els agents van advertir a la conductora que podria incórrer en un delicte de desobediència als agents de l’autoritat. Davant la reiteració de la seva actitud no col·laborativa, els agents la van detenir per estar implicada en un concurs de delictes contra la seguretat del trànsit i perquè s’havia negat a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. En compliment dels seus drets, la detinguda va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser atesa de lesions lleus.

El seu vehicle va queda immobilitzat al Dipòsit Municipal. A la conductora contrària també se li van fer les proves d’alcoholèmia, amb resultat negatiu. Sembla que l’accident es va produir quan un dels vehicles, que estava aturat davant un semàfor en vermell, va rebre l’impacte a la part posterior, perquè la conductora no va respectar la distància de seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa