MónTerrassa
Una discussió de trànsit acaba en baralla i dues conductores agredides
  • CA

Dues conductores van acabar agredides després d’una forta baralla que va començar per una discussió de trànsit a la Ronda de Ponent de Terrassa, el matí d’ahir dimecres 28 de desembre. Les dues conductores d’ambdós vehicles diferents es van agredir mútuament després de discutir fortament, i un dels dos vehicles va fugir a tota velocitat després de la agressió. Un agent de la Policia Municipal de Terrassa fora de servei que passava per la zona va veure la baralla, que ha comportat que ambdues conductores es denunciïn mútuament.

Els fets van passar a les 10:54h a la Ronda de Ponent amb el carrer de Linares. Diverses conductores s’estaven barallant a la ronda de Ponent probablement per una discussió de trànsit, segons va poder veure l’agent de Policia Municipal que estava fora de servei, i aquest va comunicar-ho als seus companys agents. A la mateixa vegada, una altra trucada d’un veï de la zona també informava que estava tenint lloc aquesta baralla i que hi havia tres persones implicades -dues ocupants d’un vehicle i la conductora d’un altre- i que les dues dones del vehicle havien agredit a l’altra i havien marxat a tota velocitat en direcció a l’avinguda de Béjar.

En rebre els avisos, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van acudir al lloc dels fets, on una de les conductores implicades els va explicar que l’altra part implicada l’havia agredit, motiu pel qual presentaria la corresponent denúncia. Els agents van parlar amb diversos testimonis, que van confirmar que les ocupants de l’altre vehicle havien agredit primer a la conductora, i després aquesta s’hi va tornar, quedant-se al lloc enlloc de fugir.

Al mateix temps, una altra dotació policial va localitzar el vehicle fugit amb les presumptes agressores circulant al carrer de la Castellassa, a l’alçada del carrer del Cavall Bernat. La conductora d’aquest vehicle va explicar a la patrulla que la conductora de l’altre vehicle implicat l’havia agredit i que s’adreçaria pels seus propis mitjans a un centre mèdic i presentaria la corresponent denúncia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa