MónTerrassa
Dos detinguts per violar una noia a través de submissió química a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per una agressió sexual amb submissió química a una noia a Terrassa, segons apunta l’agència ACN. Els fets haurien tingut lloc la matinada de dissabte passat en una zona d’oci nocturn de la ciutat. Els arrestats haurien drogat a la jove mentre aquesta estava de festa i l’haurien traslladat a un pis, on haurien abusat d’ella. Tant els dos homes com la víctima son majors d’edat.

Els joves haurien drogat a la noia i l’haurien traslladat a un domicili per violar-la

Els fets van tenir lloc la matinada del 13 de maig, és a dir, la nit de divendres a dissabte. L’agència apunta que va succeir en una zona d’oci nocturn coneguda de la ciutat, però no s’especifica el carrer i l’establiment en concret. Allà, els dos nois haurien utilitzat substàncies químiques per “anul·lar completament” a la noia, tal com apunta El Caso.

Sense que la noia oposés cap resistència per l’efecte de les drogues que havia ingerit accidentalment, els dos arrestats la van traslladar a un domicili proper de la zona on estaven sortint de festa. Allà, és on s’hauria dut a terme la violació.

Mossos descarten que es tracti d’una violació conjunta

Els Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas, han traslladat a l’agència que no es tracta d’una agressió sexual conjunta, és a dir, un d’ells hauria abusat de la noia, però no el segon arrestat, tot i que no es detalla quin seria el paper que hauria desenvolupat cadascun dels detinguts en els fets. El Caso apunta que un d’ells seria “l’autor dels fets” i l’altre “un col·laborador necessari”.

Més enllà de l’ús de les drogues per inhibir la noia mentre estava de festa i que la violació es va dur a terme en un domicili, es desconeix més informació de com es va perpetrar l’atac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa