MónTerrassa
Detinguts quatre veïns de Terrassa per robar en botigues de Granollers
  • CA

La Policia local de Granollers, aquest dimarts al voltant del migdia, va detenir quatre persones, que actuaven de manera organitzada, i es dedicaven a furtar peces de roba en diversos establiments comercials del centre de la població, deixant les peces sostretes posteriorment al parc Torras Villà, on les esperava un altre membre del grup que feia les tasques de recepció i dipòsit dels bens furtats, i es tornava novament a iniciar el procés.

En el moment de la detenció es va intervenir 29 articles de roba per un valor superior als 1.200 euros, segons explica AraGranollers. Els autors dels fets inutilitzaven el sistema d’alarma de les peces de roba i aconseguien, així, burlar l’arc detector de seguretat de l’establiment sense aixecar sospites, i s’emportaven un nombre reduït de peces cada vegada per no posar en alerta als treballadors dels establiments afectats.

Les detencions es van fer arran de la observació i posterior seguiment del grup per part d’un agent d’aquest cos policial que anava de paisà. S’han detingut quatre persones, tres homes i una dona: Floreman N., Alexandru C., Marian C., i Andrea S, de nacionalitat romanesa, veïnes de Terrassa, de 18, 19, 23 i 19 anys respectivament.

Es dóna la circumstància que tots els encausats estaven a Granollers per assistir a un judici per sostraccions similars i van aprofitar, mentre esperaven l’hora del judici, per dur a terme aquestes conductes delictives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa