Dron
Dron | Europa Press

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra han detingut el propietari i tres treballadors d’una botiga d’alimentació del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) després de localitzar a l’establiment cinc drons i més de cent rellotges d’alta gamma, així com material informàtic material procedent de diversos robatoris, segons han informat. En l’escorcoll dut a terme el passat 11 de juny també hi van trobar una peça d’haixix de 100 grams. La policia va comprovar que els drons havien estat sostrets d’una botiga d’una cadena comercial de Barcelona, mentre que els rellotges procedien d’una exposició d’Igualada. Els arrestats, quatre homes de nacionalitat, marroquina, van quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera que els citi el jutge.

El dijous 17 de maig, durant un control de pas a Abrera (Baix Llobregat), els Mossos van aturar un vehicle amb dos ocupants i van localitzar al maleter del cotxe set motxilles buides i una maleta amb gran quantitat de material informàtic. Els investigadors van comprovar que una part d’aquests provenien de quatre robatoris a l’interior de vehicle perpetrats en diferents municipis de les comarques del Barcelonès i del Vallès Occidental.

Posteriorment van esbrinar que la persona a qui havien comissat aquest material era el propietari d’un establiment d’alimentació al municipi del Prat del Llobregat. Els Mossos van inspeccionar l’establiment i hi van localitzar gran quantitat de peces de roba de diferents marques amb les etiquetes i les alarmes posades, més de 100 rellotges, cinc drons, perfums, material informàtic i una peça de haixix d’un pes aproximat de 100 grams. Aquest material estava a la part dels magatzem i a l’interior de bosses d’escombraries i de caixes d’aliments, accessibles a tots els treballadors.

Nou comentari