MónTerrassa
Detingut un vianant ebri per posar en risc la seguretat viària a Terrassa
  • CA

A les 0.15h d’aquest divendres a la matinada, un veí ha trucat a la Policia Municipal de Terrassa per informar que una persona, que semblava en estat ebri, estava caminant pel mig del carrer Jacint Elies, a l’alçada del carrer de Sant Cosme, i aturant els vehicles. Una patrulla ha identificat l’individu i ha comprovat a les dades policials que li constaven nombroses identificacions i antecedents.

Els agents han informat que aquesta persona es trobava molt ebri, però que no volia ser atès per una ambulància, i mostrava una actitud violenta vers els agents. Finalment, l’han pogut calmar i han marxat del lloc. Tot just 20 minuts després, la Policia Municipal ha rebut una trucada de queixa per la música molt alta, provocada per aquesta mateixa persona en estat ebri. Una patrulla ha tornat per parlar amb ell, que ha accedit a parar la música i ha marxat en direcció a la plaça de Catalunya.

Una hora més tard, novament, la trucada d’un ciutadà ha informat que un individu estava movent els contenidors d’escombraries i els estava buidant al mig de la via. Dues patrulles ha acudit al lloc, on han vist que la mateixa persona havia tallat la via movent els contenidors i les escombraries. Els agents han interactuat amb aquesta persona, que ha mantingut la negativa a obeir les ordres dels agents i una actitud violenta, per la qual cosa ha estat detingut. Finalment, se li han obert diligències per desobediència i per un delicte contra la seguretat vial. S’ha netejat la via de les escombraries i els obstacles i la circulació s’ha restablert amb normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa