MónTerrassa
Detingut un home relacionat amb 8 robatoris en cases de Matadepera

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació de Terrassa van detenir el 13 de juny un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a domicilis de Matadepera (Vallès Occidental). L’home actuava amb quatre persones més de nacionalitat xilena i també veïns de Badalona que ara mateix estan en cerca i captura, ja que estan en la actualitat fora del territori català.

En el període d’un mes aproximadament, entre març i abril, es van produir fins a 8 robatoris amb força a domicilis de Matadepera i Castellar del Vallès. Els domicilis violentats coincidien en que eren cases unifamiliars a quatre vents, la majoria d’una mateixa urbanització de Matadepera, tot i que hi va haver un cas en una urbanització molt propera de Castellar del Vallès. A més, els fets es produïen sempre en la mateixa franja horària, de 18 a 21 hores.

Accedien als domicilis forçant les finestres o les portes situades a la part posterior de la casa i buscaven objectes que els resultessin fàcils de transportar i que tinguessin sortida al mercat il·legal, bàsicament diners en efectiu, joies i electrònica. El grup es desplaçava majoritàriament amb vehicles robats, encara que en alguna ocasió també haurien utilitzat vehicles de lloguer. De fet, era l’arrestat qui, presumptament, proporcionava els vehicles al grup per tal de realitzar els fets.

La investigació va permetre relacionar tots aquests fets amb un mateix grup organitzat i especialitzat amb aquest tipus de robatoris. Va ser el 13 de juny quan els agents van localitzar i detenir a un dels seus membres, de nacionalitat espanyola. La resta d’implicats estan tots identificats, serien de nacionalitat xilena i es troben en cerca i captura. L’arrestat va passar a disposició judicial el 14 de juny davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix