MónTerrassa
Detingut per intentar robar un cotxe i amenaçar un veí de Terrassa amb una navalla
  • CA

Cap a les 19h d’aquest dimecres, dia 31 de maig, un veí de Terrassa es va posar en contacte amb la Prefectura de la Policia Municipal per comunicar que tenia retingut un home que havia trencat el vidre d’un turisme estacionat al carrer del Bruc, a l’alçada del carrer de Josep Trueta. S’hi van presentar dues dotacions policials, que van veure com dues persones estaven immobilitzant-ne una altra al terra, suposadament a l’autor dels fets.

Els testimonis van informar als agents que l’individu havia trencat els vidres del turisme i també havia intentat forçar el pany d’una de les portes amb un tornavís i que, quan li van recriminar el que estava fent, va amenaçar a un d’ells amb una navalla. Els agents, que van identificar el responsable dels fets per estar implicat en diversos delictes, va ser detingut i posteriorment traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, ja que s’havia autolesionat i estava molt agressiu. Posteriorment, va ser traslladat a la seu policial per iniciar les diligències judicials per estar implicat en un delicte de robatori amb força i per un altre d’amenaces.

Es va contactar amb el titular del vehicle afectat perquè es presentés a les dependències policials a fi de formalitzar la corresponent denúncia. Una altra unitat de trànsit va fer una batuda per la zona i va localitzar el tornavís, eina que presumptament es va utilitzar per cometre el delicte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa