MónTerrassa
Detingut un lladre de vehicles a l’Hospital General
  • CA

Un home va ser detingut acusat de robar en diverses turismes estacionats a l’Hospital General, a Sant Cugat del Vallès. L’individu, de 41 anys, va ser arrestat pels agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra aquest dimarts 12 d’abril com a presumpte autor de quatre robatoris a l’interior de vehicle. Els fets van passar el mateix dimarts, quan agents de paisà van rebre un avís, pels volts de dos quarts de set de la tarda, que s’estava produint un robatori en un cotxe aparcament a la zona del centre hospitalari. Quan la dotació s’hi va atansar, van detectar fins a quatre vehicles amb marques d’haver estat forçats. A més, al lloc hi havia uns testimonis que van poder facilitar una descripció detallada del presumpte lladre.

Amb aquesta informació, un parell de patrulles coordinades van iniciar la recerca de l’autor pels voltants. En una zona boscosa, situada a pocs metres d’on eren els cotxes violentats, els agents van localitzar un home que corresponia amb la descripció facilitada, anava caminant pel camí de can Ametller. Quan els agents el van aturar, el sospitós duia a sobre dues bosses. Una d’elles amb una capsa de sabates noves, roba de feina, llibres d’anglès i, l’altre, amb roba de dona i un tiquet de pàrquing amb la matrícula d’un dels cotxes violentats. A més, la jaqueta del sospitós estava tallada i tenia restes de petits vidres trencats. Per tots aquests indicis l’home va ser detingut com a presumpte autor de quatre robatoris a l’interior de vehicle.

Els agents van contactar amb les víctimes dels vehicles forçats i els van confirmar que la roba que duia el detingut a sobre era la que es trobava dins dels vehicles. L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí el dia 13 d’abril i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa