Caçat un lladre de moneders a Terrassa. L’individu va ser enxampat en plena feina gràcies al guàrdia de seguretat d’un establiment. Els fets van passar aquest dijous, 3 de març, cap a un quart de sis de la tarda en una botiga ubicada a la Rambla d’Ègara, a tocar del carrer de Blasco de Garay, a la zona sud d’aquest eix comercial de la ciutat.

La Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís dels treballadors del local, informant que s’havia retingut un home acusat d’endur-se diversos productes sense abonar-se el corresponent preu. Sembla ser, que en el seu intent de fugir cames ajudeu-me s’havia topat amb el vigilant, que havia aconseguit bloquejar-li la sortida i mantenir-lo sota control, a l’espera que arribessin els reforços policials. Un cop va ser a lloc la patrulla, van localitzar els dos implicats. Els agents van procedir a identificar l’acusat i en el seu escorcoll se li van localitzar fins a vuit moneders que havia agafat sense pagar. En total sumaven un valor de 79,92 euros. L’home va acabar detingut i els propietaris de la botiga van interposar una denúncia per un delicte de furt.

Botellot amb drogues i armes

D’altra banda, aquest mateix dijous, però cap a un quart de vuit del vespre, la Unitat de Suport Operatiu de la Policia Municipal de Terrassa, juntament amb la unitat de Policia de Barri, van intervenir a la plaça del carrer Icària, al Roc Blanc, arran de diverses queixes veïnals per molèsties i actes incívics. Els agents van identificar un total de cinc persones que es trobaven consumint begudes alcohòliques a la via pública i provocant molèsties als veïns. Totes elles van quedar denunciades. Així mateix, els agents també van denunciar un home per estar en possessió d’una navalla i un altre per un delicte de tinença de substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix