MónTerrassa
Detingut un lladre de mòbils al Raval de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest cap de setmana un lladre de mòbils a Terrassa. Un veí va demanar ajuda a una patrulla del cos policial aquest dissabte, cap a dos quarts d’una del migdia, al Raval de Montserrat. Els va informar que feia pocs minuts un individu li acaba de furtar el telèfon mòbil, que estava valorat en més de 1.000 euros. La víctima va poder donar una descripció detallada del presumpte autor.

Ràpidament, la dotació va iniciar una batuda per les proximitats. Finalment, van poder localitzar un individu que corresponia a la descripció feta. El presumpte lladre, en veure que els agents l’havien descobert, va decidir desprendre’s del telèfon mòbil. Per això va decidir llençar-lo a terra. Tanmateix, això no li va evitar ser identificat, arrestat i traslladat a comissaria acusat d’un presumpte delicte de furt. Els agents van poder retornar al propietari el seu mòbil.

Robatori al restaurant Cal Tonyina

No va ser l’únic robatori amb mòbils implicats que va tenir lloc aquest cap de setmana. I és que el restaurant Cal Tonyina, ubicat al carrer Volta, a tocar de la Rambla d’Ègara, també ha denunciat que va ser víctima d’un furt. Va ser aquest diumenge a la tarda. Un individu va aprofitar un moment en què el personal no estava present a la sala principal per acostar-se a la zona de caixes i fer-se amb un telèfon mòbil que hi havia sobre el taulell. L’home es va acostar com si res al moble, va fer una ullada per assegurar-se que no hi havia ningú al seu voltant, va engrapar el telèfon i va marxar ràpidament.

Els fets han estat denunciats i es compta amb l’avantatge que la càmera de seguretat de l’establiment va poder enregistrar el moment del furt i el presumpte lladre, malgrat que anava tapat amb la caputxa d’una dessuadora i portava la mascareta posada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a febrer 02, 2022 | 09:38
    Pere febrer 02, 2022 | 09:38
    Quina sort tenen al Centre de Terrassa. Sembla que hi han presència policial i detenen lladres. No com a la resta de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa