Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació i de Seguretat Ciutadana de Cerdanyola del Vallès van detenir, el dilluns dia 1 de juliol, un home de 31 anys, nacionalitat espanyola, amb nombrosos antecedents i amb domicili desconegut, com a presumpte atracador d’una benzinera de la localitat de Cerdanyola del Vallès. La detenció va permetre, a més a més, resoldre tres atracaments a benzineres realitzats pel mateix home, a les localitats de Cerdanyola del Vallès i Matadepera el dia 1 de juny i Badia del Vallès el dia 17 de juny.

Els fets a Cerdanyola van succeir pels volts de les 14h del dia 1 de juliol, quan la treballadora de la benzinera estava quadrant caixa. L’atracador va entrar tot sol dins l’establiment, amb la cara mig tapada i esgrimint una navalla. Seguidament va intimidar verbalment i amb la navalla la caixera i es va endur uns 225 euros de la caixa enregistradora. Immediatament la treballadora va alertar de l’atracament a través del 112. Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van anar a la benzinera i van obtenir la informació que va ser d’utilitat per poder relacionar altres fets ocorreguts amb anterioritat amb les mateixes descripcions.

Paral·lelament els investigadors van facilitar aquesta informació a totes les dotacions policials disponibles, de les comissaries de Cerdanyola, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac i mossos de paisà, que estaven fent la recerca. Passats uns minuts una patrulla va localitzar l’atracador caminant per l’avinguda Catalunya de Cerdanyola. L’home, en veure els agents, fa fugir corrents per la carretera direcció Ripollet. Va continuar per la llera del riu Ripoll i es va amagar en un canyissar. La coordinació policial va permetre fer un tancament efectiu de la zona, que va impedir la fugida del presumpte autor i la posterior detenció. En l’escorcoll van poder recuperar la totalitat dels diners robats.

El dia 4 de juliol el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Es dóna la circumstància que l’atracador tenia un ordre de detenció i ingrés a presó en vigor.

Nou comentari