Una presumpte lladre de mòbils ha estat detinguda a Terrassa. Va ser una trucada al telèfon d’emergències qui va donar l’avís. Era aquest dijous, 13 de gener, pocs minuts abans de dos quarts de vuit del vespre. De cop, es va iniciar una forta discussió entre dues persones a l’interior d’un establiment. Una acusava l’altra d’haver-li robat el telèfon. Davant d’això, es va alertar la Policia Municipal de Terrassa que va desplaçar una dotació fins al local, ubicat a la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Iscle Soler.

Un cop allà va localitzar les dues persones implicades en la disputa, i una de les quals va corroborar la seva versió davant dels agents: que havia enxampat a l’altra just en el moment que li estava sostreien el telèfon mòbil. A més, una tercera persona que es trobava a l’establiment va manifestar que, a ella, la mateixa persona li havia intentat furtar el telèfon quan es trobava en un altre botiga. Davant d’aquestes declaracions, els agents van procedir a detenir la dona com a sospitosa d’un presumpte delicte de furt.

Detinguda una persona en crida i cerca en fer una infracció

D’altra banda, el passat dimecres, 19 de gener, la Policia Municipal de Terrassa va detenir una altra persona. En aquesta ocasió, l’individu circulava per la carretera de Castellar quan van ser aturat. Eren pocs minuts abans de les sis de la tarda. La dotació policial havia vist com cometia una infracció de trànsit. Anava dalt d’un patinet elèctric i havia fet cas omís d’una senyal vertical. Tanmateix, la sorpresa va ser que quan van procedir a identificar-lo, els agents van observar que li constava una ordre de detenció pendent. Per aquest motiu, van procedir a arrestar-lo. L’home va ser traslladat a la prefectura de la comissaria municipal, de l’avinguda de les Glòries Catalanes.

Nou comentari