MónTerrassa
Detenen un home amb ordre de recerca i ingrés a presó a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir dimecres al vespre un home a qui li constava un requeriment de recerca i ingrès a presó, i van denunciar-ne un altre per dur droga al damunt al centre de Terrassa. Agents que feien patrullatge van enxampar als dos individus perquè presumptament estaven consumint substàncies il·lícites a la via pública, segons apunta la policia.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de nou del vespre d’ahir dimecres, dia 10 de maig, al carrer del Forn, a ple centre de Terrassa. Una dotació policial que realitzava un patrullatge preventiu en un servei de vigilància itinerant pel tancament de comerços va observar dues persones que “estaven, presumptament, consumint substàncies il·lícites a la via pública”.

En apropar-se, els van identificar i, en realitzar les comprovacions necessàries, van detectar que a un dels sospitosos li costava un requeriment de recerca i ingrès a presó, motiu pel qual va quedar detingut.

Els agents també van realitzar un escorcoll superficial al segon individu, a qui li van trobar 6,2 g de marihuana. Així doncs, també va quedar denunciat per tinença i consum de substàncies estupefaents.

Un incendi crema la façana d’un edifici a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa ha actuat també aquesta matinada de dijous en un incendi que ha cremat la façana d’un edifici al carrer de Nicolau Talló. Fins al lloc han acudit dues patrulles de la Policia Municipal i sis dotacions de Bombers de la Generalitat. Les flames també han afectat les finestres i persianes dels tres pisos superiors, així com el recobriment del local situat als baixos de l’edifici, canonades de gas i l’escomesa de la llum a l’exterior del bloc. Veïns i veïnes de la zona han pogut captar el foc en imatges i vídeos, que es poden consultar clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa