MónTerrassa
Una destral i una cisalla al cotxe per Terrassa, i no era tot
  • CA

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar dimecres, a les 16:20 hores, un vehicle que circulava pel carrer del Prat de la Riba amb la ITV caducada i amb la matrícula il·legible, fets pels quals van denunciar el conductor i van immobilitzar el vehicle. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar també una destral i una cisalla a l’interior del turisme, que van ser requisades.

Incendi en un habitatge del carrer Arquimedes de Terrassa

Dimarts, 24 d’agost, s’ha produït un incendi en un habitatge ubicat al carrer Arquimedes, amb cruïlla Watt, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a dos quarts de vuit del vespre. Sis dotacions dels Bombers, Policia Municipal de Terrassa i SEM s’han desplaçat fins al lloc. El trànsit ha quedat aturat durant l’actuació, el que ha provocat retencions. El foc s’ha originat en el quadre de comptadors de l’edifici. Un cop extinguit, s’ha procedit a ventilar de forma natural l’immoble. Els ocupants de l’habitatge han estat atesos in situ pels serveis sanitaris. Una persona ha patit un atac d’ansietat en veure el fum que sortia de l’interior de l’edifici. Després de la inspecció per comprovar quin havia estat l’abast del foc, els Bombers apunten que semblava haver-se iniciat arran de la manipulació de cablejat elèctric.

Persegueix un conductor que havia fugit d’un accident a Terrassa

La trucada d’un conductor va alertar els serveis d’emergència que havia patit una col·lisió a l’avinguda del Vallès de Terrassa. L’incident havia passat aquest diumenge, a les 16.25h, i l’altre turisme implicat en la col·lisió no s’havia volgut aturar. Per aquest motiu, havia decidit perseguir-lo i informar la Policia Municipal de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc on es trobaven els dos vehicles, aconseguint interceptar-los a la carretera de Castellar. Els agents van realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor que havia fugit, amb un resultat positiu de 0’47 mg/l en la primera i segona prova. L’home ha quedat investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa